Megállt az Árpád hídon, kiszállt az autójából, majd a Dunába ugrott egy férfi

2019.01.29. 11:52

„Valami történhetett a Margitsziget pesti oldalán, az Árpád hídhoz közel. Mentők, rendőrök és a búvárszolgálat is kint van” – írta egy olvasónk, és mellékelt néhány fotót is. Az egyiken az látszik, hogy az Árpád hídon áll néhány kocsi üresen, plusz egy rendőrautó. A másikon, hogy több rendőr és egy mentőautó is a szigeten van, a vízben pedig a rendőrség motorcsónakja.

árpád híd.PNG
Fotó: Olvasónk, Ferenc / Index

Később az olvasó még annyit írt, hogy valakit a mentőautóba tettek, és elhajtottak. Az Index információi szerint az történt, hogy valaki autóval hajtott az Árpád hídon, majd a híd közepén megállt, kiszállt az autójából, és a Dunába ugrott. Egy szemtanú bejelentette az esetet, a helyszínre kiérkezett a mentő és a rendőrség is, a férfit azonban nem kellett a vízből kimenteni,

mivel ő maga úszott ki a partra.

A mentők kiérkezésekor a középkorú férfi már a parton volt, stabil állapotban szállították vizsgálatra, ellátásra kórházba, válaszolták kérdéseinkre a mentők.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport