Vascsővel verte halálra az idős asszonyt

2019.02.04. 08:52

Vádat emelt a Pest Megyei Főügyészség két férfi ellen egy 2017-es zsámboki gyilkossággal kapcsolatban. Az elsőrendű vádlottat nyereségvágyból, aljas célból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolják, társát pedig emberöléssel kapcsolatban elkövetett bűnpártolással.

A két férfi vendégmunkásként dolgozott a Pest megyei Zsámbokon, ott is laktak egy családi házban. Az egyik férfi 2017 októberében a főnökétől kapott előlegből berúgott, majd hajnalban nekivágott a falunak. Az egyik házból magához vett egy vascsövet és megpróbált bejutni a házba, de miután rákiabáltak, odébb állt.

Egy másik háznál azonban azt látta, hogy ég a villany és bent egy idős asszony fekszik az ágyban. A férfi benyomta a ház ablakát, a szobában a vascsővel rátámadt a 88 éves asszonyra, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. Ezután kutatni kezdett a szobában, majd meggyújtotta az idős nő körül lévő ruhákat.

Reggel visszament a szállásra és az ott lévő kollégájának elmondta, hogy megölt egy nőt. A fiatalember a társa szennyezett ruháit és cipőjét a kályhába tette, de azt gyufa híján már meggyújtani nem tudta, így nem tudta megsemmisíteni a bizonyítékot.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport