Botond, Mózes
EUR 390,44 Ft
USD 375,15 Ft
12 °C
29 °C

Szemtanúkat keres a rendőrség egy nyírturai halálos baleset miatt

2019.02.12. 08:23

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok a szemtanúk, akik látták, hogy mi történt tavaly december 22-én délután a 4-es főúton Nyírtura külterületén.

A rendőrség halált okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt nyomoz egy férfi ellen, aki az általa vezetett autóval és az utána kapcsolt utánfutóval megállt az út jobb oldalán, részben az útpadkára felhajtva. A nyomozás adatai szerint a férfi az utánfutó hátfalát lehajtotta, ami így a pótkocsi lámpáit eltakarta, ezért egy Nyírtura irányából érkező autó sofőrje későn észlelte az álló járművet és nekiütközött.

Az ütközés miatt az oldalára fordult az autó, és átcsúszott a bal oldali sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező kocsival. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A kocsiban utazó nő és gyermek nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset következtében a szemből érkező autó sofőrje is súlyosan megsérült.

A rendőrség kéri, hogy akik látták a balesetet, jelentkezzenek a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelenül a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán is bejelentést lehet tenni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport