Reagált a Fidesz Márki-Zayék mozgalmára: Magyarország nem mindenkié

Vasárnap délután hivatalosan is zászlót bontott a Mindenki Magyarországa Mozgalom, amely a hiteles ellenzék katalizátora akar lenni, és az ellenzéki egység kialakulásán munkálkodna, erre adott ki reakciót vasárnap este a Fidesz.

Azt írták: "ma délután Márki-Zay Péter unokatestvérével, Hadházy Ákossal bejelentette a legújabb ellenzéki párt, a Mindenki Magyarországa Mozgalom létrejöttét. Mi azonban, ahogyan eddig, ezután is azért fogunk dolgozni, hogy ez az ország a magyarok Magyarországa legyen."

A Fidesz szerint "a közeledő választások tétje, hogy Magyarország mindenkié, vagy csak a magyaroké lesz. Amennyiben a Márki-Zayhoz és Hadházyhoz hasonló elvtelen, a hatalomért bármire képes megélhetési politikusok lehetőséget kapnak, az első adandó alkalommal elárulják és kiszolgáltatják az országot."

Az oldalról ajánljuk

  • Belföld
8 hónap letöltendő börtönt kapott a kutyáit baltával agyonverő férfi

A mohácsi férfit jogerősen elítélték állatkínzásért.

3 órája

  • Külföld
A korrupcióellenes jogásznő magasan nyerte a szlovák elnökválasztás első fordulóját

A szlovák elnökválasztás első körében az ellenzéki Čaputová több mint kétszer annyi szavazatot kapott, mint a Fico pártja által támogatott EU-biztos. Ők ketten jutottak a mindent eldöntő második fordulóba.

március 16., 23:33

  • Tech-Tudomány
Először kapta nő a matematika Nobel-díját

Kiosztották az idei Abel-díjat, Karen Uhlenbecké a legnagyobb matematikai elismerés. 18 férfihoz csatlakozik a díjazottak sorában.

tegnap, 16:19

  • Média
Meghalt Baló György

A televíziós szerkesztő, műsorvezető, a köztévé volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima díjas újságíró 71 éves volt.

március 18., 15:47

  • Külföld
Diákok százezrei tüntettek pénteken a klímaváltozás ellen

123 ország, 2052 város, köztük Budapest is részt vett a globális sztrájkon.

március 15., 23:06