Botond, Mózes
EUR 389,55 Ft
USD 373,39 Ft
12 °C
29 °C

Fideszesekre cserélték Sorost és Junckert a XV. kerületben

2019.03.06. 10:17

A XV. kerületi baloldali ellenzék a kormány plakátjait felhasználó szórólapokat készített, de Soros György és Jean-Claude Juncker helyett a helyi képviselőtestületben ülő Dr. Pintér Gábort, a helyi Fidesz vezetőjét, volt alpolgármestert és Victorné Kovács Juditot, volt fideszes, ma függetlenként a Fidesszel szavazó képviselőt tették a helyükre, vette észre a 444.hu.

A szórólapot - amit a helyi MSZP, DK, RÁTE és a liberálisok készített - a kerületi lakosok postaládáiba szórják be. A szórólap első felén az olvasható, hogy

Önnek is joga van tudni, hogy a Fidesz és a függetlennek látszó fideszes XV. kerületi képviselők cserben hagyták a kerületet.

A hátsó oldalon pedig felsorolják azokat a képviselőket, akik a képviselő-testületben a Fidesz frakciójában ülnek, illetve függetlenként a kormánypárttal szavaznak.

Az ellenzék szórólapja szerint ők tehetnek arról, hogy a kerületnek nincs költségvetése, amiben például növelték volna a helyi közalkalmazotti béreket, a kerületi fejlesztéseket, csökkentették volna a várólistákat és erősítették volna a szociális védőhálót.

Bihal Dávid szocialista képviselő az Indexnek elmondta, a teljes kerületben szétszórják a szórólapot, amit online kampányban is terjeszteni fognak, azonban közterületi plakát nem készül majd belőle.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!15%
3999 Ft
3400 Ft
15%
5990 Ft
5092 Ft
  • Eladnék
  • Hírek