Kihallgatták a nádudvari brutális lányokat

2019.03.14. 16:54
Csütörtökön kihallgatták azt a két nádudvari kamaszlányt, akik cipőjük megcsókolására, halott édesanyja szidalmazásának elviselésére kényszerítették tinédzser társukat. Bűnösségüket elismerték.

A rendőrségre február 25-én este érkezett a bejelentés arról, hogy egy 16 éves lányt két, ugyancsak fiatalkorú társa bántalmazott Nádudvaron, a Kossuth téren, írja a police.hu. A rendőrök a helyszínen összegyűjtötték az adatokat, ami után két helybéli lányt azonosítottak és állítottak elő a nádudvari rendőrőrsre. 

A 15 és 16 éves lányok egy korábbi nézeteltérésüket rendezték a sértettel úgy, hogy többször megütötték, megrúgták, különböző megalázó utasításokat adtak neki és további bántalmazást helyeztek kilátásba. A gyanúsítottak telefonjukkal felvették a történteket, továbbá egy korábbi felvétel is a rendőrség birtokába került, amin az látható, ahogy az egyik lány egy férfit bántalmaz. 

IMG-0950c9b0465bec23dea7c1b32d9a7534-V
Fotó: Police.hu

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben kényszerítés és súlyos testi sértés kísérlet elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, alaposan felzaklatta az egész kisvárost.