Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Árokba borultak a lopott autóval a bedrogozott váci autótolvajok

2019.03.22. 20:18 Módosítva: 2019.03.22. 20:57

A rendőrök elfogtak egy 20 és egy 24 éves férfit Vácon, akik a gyanú szerint csütörtök este elloptak egy kocsit, írja a Police.hu. A „gyanú szerint” egyébként eléggé óvatos megfogalmazás, ugyanis az történt, hogy a két fiatalt elkezdte üldözni egy rendőrautó, akik ezután a lopott kocsival beleborultak egy útszéli árokba, ahol a rendőrök elfogták őket.

N3336190 0
Fotó: Police.hu

A meglehetősen sikertelen autólopási kísérletet talán az is magyarázza, hogy a két férfival szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott.

A két fiatal egyébként egy pizzéria elől lopta el a kocsit, miután észrevették, hogy abban bennhagyta a tulajdonosa a kulcsot. Ekkor bepattantak, és elhajtottak a helyszínről. Nem sokkal később észrevette a lopott autót egy rendőrjárőr Verőcén, aki végül Letkésen, az egyik út melletti árokban érte utol az akkor már fejtetőn álló autót.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek