Eszter, Eliza
EUR 382,52 Ft
USD 356,67 Ft
14 °C
24 °C

Bocsánatot kért a kétmilliárd forintot kicsaló ebesi bróker

2019.03.28. 12:06

Beismerte bűnösségét az ebesi brókerként elhíresült K. Sándor, aki 559 embertől csaknem kétmilliárd forintot csalt ki 2011 és 2013 között - közölte a Debreceni Törvényszék

A férfit tavaly áprilisban mondta ki bűnösnek a Debreceni Járásbíróság 556 rendbeli csalás és sikkasztás bűntettében, valamint 552 rendbeli hamis magánokirat felhasználásának vétségében. A vádlottat első fokon 12 év börtönre ítélték és végleg eltiltották foglalkozása gyakorlásától.

A másodfokon eljáró Debreceni Törvényszék tanácselnöke csütörtökön felolvasta a vádlottnak a bíróságra március 25-én írásban beérkezett vallomását, amiben K. Sándor teljeskörűen beismerte a bűncselekményt. 

A vádlott vezető ügyvédje védőbeszédében a büntetés enyhítését kérte, a vádlott pedig az utolsó szó jogán bocsánatot kért tette miatt. A tárgyalóteremből kilépő férfin több károsult éles szavakkal, bekiabálásokkal kérte számon, hova tette a pénzüket.

Az ügyben a másodfokú ítéletet várhatóan április 10-én hirdetik ki.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla