Rendőrségi akció volt Oszter Sándor tavainál

2019.05.10. 14:46 Módosítva: 2019.05.10. 15:51

Felmászott egy fára egy férfi az Oszter-birtok közvetlen közelében, rendőrök próbáltak neki segíteni - írja a Blikk. A helyi Facebook-oldalon fotókat is tettek közzé az esetről. 

Azt írják, a férfi azért akart leugrani a fáról, mert Oszter a mai napig nem fizette ki neki a hírhedt tavak építési munkáját, azt állította, több millió forinttal tartozik neki.

A Blikknek a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kiss Gábor azt mondta, biztonsági intézkedések keretében a rendőrség több társszervével együttműködve a helyszínen tartózkodtak, megpróbálták lehozni a fán lévő férfit.

Később kiderült, hogy a férfi reggel óta volt a fán, délután fél négykor sikerült onnan lehozni - írja a Blikk. Úgy tudják, a férfinál egy kötél is volt. Sem Oszter Sándor, sem a felesége nem tartózkodott a környéken az akció alatt. 

Oszter Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznek rengeteg energiát ölt három halastava megépítésébe, 2017-ben helyszíni riportot is készítettünk itt. 2018-ban pedig arról számoltunk be, hogy a Diósjenőn engedély nélkül létesített tavak ügyében a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság elrendelte, hogy nem maradhatnak fent, biztosítania kell a patak szabad átfolyását.