János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Több tízezer aktivistával sok százezer embert keres fel a Fidesz a napokban

2019.05.21. 12:04

A Fidesz EP-kampányának utolsó szakaszában a párt minden erejével támogatói közvetlen elérését tűzte ki célul, mondta Hidvéghi Balázs az MTI híradása szerint.

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta

több tízezer aktivistával sok százezer embert fognak felkeresni személyesen, illetve felhívni telefonon a következő napokban.

Hidvéghi szerint intenzív és sikeres időszakon vannak túl a kampányban, az elmúlt hetekben 200-nál is több fórumot tartottak országszerte, ahol több mint 40 ezer emberrel találkoztak személyesen.

Az eddig összesített adatok alapján jóval több mint másfél millióan írták alá Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására. Szerinte

az ellenzéki pártokra nem lehet számítani Magyarország védelmében,

ezért arra biztatott mindenkit, hogy menjen el és szavazzon a Fideszre vasárnap.

A kormányhoz közel álló Nézőpont Intézet legfrissebb és valószínűleg a vasárnapi választás előtt utolsó közvélemény-kutatása szerint a Fidesznek 13, a Jobbiknak, az MSZP-Párbeszédnek és a DK-nak 2-2-2, a Momentumnak és az LMP-nek pedig 1-1 képviselője jut majd be az Európai Parlamentbe.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!