Pongrác
11 °C
27 °C

Lekapcsoltak két, kamudrogot áruló férfit a belvárosban

2019.05.23. 06:32

Éppen sütőport próbáltak kokainként eladni a belvárosban, amikor a rendőrök lecsaptak a 26 éves M. Péterre és a 29 éves Sz. Rolandra, akik a megalapozott gyanú szerint a belvárosban rendszeresen alufóliába csomagolt lisztet, illetve sütőport kínált eladásra, mondván, hogy az kábítószer.

A két budapesti férfi 2019. május 20-án este Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában leszólított egy háromfős társaságot, akik közül az egyiket megkínálta a fehér anyaggal, amit a férfi elfogadott, írja a rendőrség.

A belvárosba megerősítő erőként vezényelt rendőrök ezt látva a helyszínen elfogták a két férfit, és megtalálták náluk az alufóliába csomagolt kamudrogokat, ami liszt, sütőpor és majoránna volt, valamint megtalálták a fal réseibe rejtett további adagokat is.

A két férfival szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív jelzést adott kokain fogyasztásra, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer birtoklása és üzletszerűen elkövetett csalás vétség kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.