Tekla
11 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Besétált a rendőrségre a győri benzinkútrabló

2019.06.27. 12:05 Módosítva: 2019.06.27. 17:16

Csütörtökön délután feladta magát az a férfi, akit délelőtt kirabolt egy benzinkutat Győrben. A férfi ellen körözést adtak ki. M. Marko délután négykor személyesen ment be a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra. Zajlik a kihallgatása. 

A Kisalföld  cikke  szerint csütörtök délben a készpénz elszállítása közben történt a rablás, és üldözés közben egy fegyver is előkerült.

A rabló készpénzt vitt magával a Fehérvári úton található kútról. A rendőrség nagy erőkkel keresTe a férfit.

Az érintett benzinkút az Oranges Oil Company Győr lehet, ugyanis a Facebookra azt posztolták, hogy kirabolták a kútjukat, és kérik az embereket, hogy osszák meg a hírt - a posztot később eltávolították ismeretlen okokból. Majd egy újabbat raktak ki:

Frissítés 13:30-kor: A rendőrség kiadta a rablás feltételezett elkövetőjéről szóló körözést. Eszerint M. Marko ellen elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrség azt kéri, hogy aki tud valamit a férfi tartózkodási helyéről vagy a rablásról információkkal rendelkezik, jelentkezzen a 112-es telefonszámon.

Frissítés 15:45-kor: Az Oranges Oil közleményben erősítette meg a rablás tényét. 

Mint írják, személyi sérülés nem történt, tankolókat sem ért atrocitás, de az elkövető nagyobb pénzösszeggel távozott. A rendőrség kézben tartja az ügyet, a nyomozás megkezdődött, jelenleg is nagy erőkkel keresik a rablót. A közleményben leszögezik azt is, hogy az Oranges Oil Company összes töltőállomást kamerarendszer védi.