Felvette a térfigyelő kamera, ahogy visszarántják a leugrani készülő kecskeméti férfit

2019.07.21. 20:46 Módosítva: 2019.07.21. 21:12

Egy bevásárlóközpont tetejéről akart leugrani egy férfi szombaton Kecskeméten, szándékában végül a rendőrök akadályozták meg. Az RTL Klub híradójának Pintér Gábor, a kecskeméti rendőrség munkatársa elmondta, hogy a biztonsági őrök értesítették őket, hogy egy férfi kimászott az épület korlátjára. 

A parancsnok két rendőrt küldött a teraszra, ő maga pedig lent várta a tűzoltókat. A rendőrök 5-6 percen át győzködték a férfit, hogy jöjjön vissza, de nem reagált, egyfolytában csak lefelé nézett. Végül az egyik rendőr kimászott a férfihez, és megpróbálta megfogni a bal kezét, de nem sikerült, erre a férfi a perem felé kezdett közelíteni.

Közben a tűzoltók emelőkosarakkal indultak a férfi felé, és miközben rájuk figyelt, egy másik munkatársuk, aki hevederrel volt rögzítve a teraszon, a férfi után nyúlt, és berántotta a peremről. A férfit a mentők kórházba szállították.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport