A Hableány áldozatain kívül hat másik holttestet is találtak a Dunában

DMOHA20190607026
2019.07.24. 08:41

Miközben a mentőcsapatok a Hableány áldozatai után kutattak, hat másik személy holttestét is megtalálták a Dunában, írja a 168 óra. A lap kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya azt válaszolta, hogy

a május 29-én történt tragédia óta eltelt időszakban a fővárostól délre eső szakaszról hat olyan ember holttest került elő, aki nem a hajóbalesetben vesztette életét.

A holtesteket Budafok térségében, Dunaújvárosnál, Érd térségében, Csepeli révnél, Szigetszentmiklósnál és Dunaharasztinál találták. Arról, hogy sikerült-e azonosításuk, a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást. 

A dunai hajókatasztrófában összesen 25 dél-koreai turista és a kétfős magyar személyzet vesztette életét. Heten túlélték  a tragédiát, egy dél-korai nőt még mindig eltűntként keresnek.

(Borítókép:  Speciálisan kiképzett személykereső kutyák segítségével keresik a Hableány turistahajó május 29-én történt balesetének áldozatait Dunaújváros térségében 2019. június 7-én. - fotó:  Mohai Balázs / MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport