Bokacsontját törte egy bíró az új kaposvári versenyuszodában, mert szétesett alatta egy emelvény

2019.10.01. 20:41

Nagy csattanással szakadt le a játékvezetői emelvény a kaposvári uszodában pénteken a bíró alatt, akit ketten segítettek fel az elemek közül a vízilabda-mérkőzés közben. Az RTL híradójában látszik, hogy ezután a játékosok próbálták arrébb tolni a padozatot, ami eközben még jobban szétesett. Pár perc múlva folytatódhatott a meccs, a bíró a medence partjáról követte a játékot, az emelvényt félretolták.

A bíró alatt széteső dobogót a létesítményt építő konzorcium szállíttatta az uszodába, és a mérkőzés előtt szerelték össze. A csatorna szerette volna megtudni, mi okozta a balesetet, de választ az uszodát működtető cégtől, az önkormányzattól,  a vízilabdacsapattól, a sportági szakszövetségtől választ az adásig nem kaptak.

A bíró nem akart nyilatkozni a tévének, de annyit elmondott, a bal bokájának egyik csontja eltört. 

Pénteken először rendeztek élvonalbeli mérkőzést a kaposvári versenyuszodában, amit május végén adtak át, az uszoda csaknem 5 milliárd forintba került. Május elején írtuk meg, hogy az uniós közbeszerzési értesítő akkori hirdetménye szerint jelentős többletköltségek adódtak az új kaposvári versenyuszoda építésének utolsó szakaszában.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport