Adél
-1 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

Még nem hallgatták ki a zaklatással vádolt vezérőrnagyot

2019.11.20. 09:51

A Központi Nyomozó Főügyészség katonai és testi épség elleni bűncselekmények miatt folytat nyomozást. Az ügyben az Országos Rendőrfőkapitány beadványa alapján alárendelt megsértésének vétsége és más bűncselekmény miatt 2019. augusztus 8-án rendeltek el nyomozást. 

Az eljárás során az ügyészség eddig két alkalommal hallgatta ki tanúként a sértettet, valamint folyamatosan zajlik a sértett által megjelölt bizonyítási eszközök beszerzése és azok eredményének értékelése. A nyomozásban hat további személy tanúkénti kihallgatására és adatkérésekre került sor, illetve orvosi iratokat és hanganyagokat is beszereztek. Az ügyben gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor.

Korábban megírtuk, hogy a sértett állítása szerint viszonyt folytattak a felettesével. Miután elege lett a szeretői státuszból, szakított a férfival, aki elmondása szerint ezután pokollá tette az életét. Hónapokon át zaklatta és fenyegette, majd bántalmazta. Az ezredes látleletet vetetett fel sérüléseiről, és előbb – a szolgálati utat betartva – Balogh János országos rendőrfőkapitánynak jelentette az esetet, majd amikor úgy látta, hogy nem történik semmi, feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport