Elemér
0 °C
10 °C

Nem azt mondtam, hogy Félsz, te patkány?, hanem, hogy Tele a gatya, Viktor?

2019.11.21. 12:14

Egyre abszurdabbá váló üzengetésbe hergeli bele magát Kocsis Máté fideszes és Tordai Bence ellenzéki képviselő.

Azzal kezdődött az egész, hogy Kocsis Máté szerdán sajtótájékoztatón azt mondta, azért is szükség van a renitens képviselők megregulázásáról szóló tervezetre, mert például Tordai Bence a parlamentben állandóan megjegyzéseket tesz fideszeseknek, mint például "Lógni fogtok, Meg fogtok dögleni, vagy Félsz, te patkány?".

Tordai erre közölte, hogy rágalmazás miatt beperli Kocsist, amiért "nagyon súlyos, és teljesen valótlan állításokat fogalmazott meg" vele kapcsolatban.

A következő lépés Kocsisé volt: a Facebookon tett közzé egy videót csütörtök délelőtt, amin ugyan az égvilágon semmi nem vehető ki, de a politikus szerint - legalábbis így értelmezzük a feleletválasztós tesztjének sugalmazását - Tordai azt mondta Orbánnak, hogy 

Félsz, te patkány?

Tordai erre szintén Facebookon válaszolt. Azt írta, Kocsis pechére pontosan emlékszik, mit mondott "a Fidesz-vezérnek". Miután az MTVA-székházban történtek után a földön fekvő Varju Lászlót fogták perbe a hat biztonsági őr "megtámadása" miatt, csak annyit kérdeztem:

Tele a gatya, Viktor?

- írta Tordai.

Kocsis egyébként a saját videóját úgy vezette fel, hogy "Elsőként álljon itt egy videó", szóval minden bizonnyal lesz még folytatása az ügynek.