Lázár: Az elmúlt harminc év legdurvább, legvadabb és legfontosabb választási kampánya jön 2022-ben

2019.12.20. 18:35

Lázár János a makói tévének adott karácsonyi interjút, amiből a 444.hu mutatott néhány részletet. Lázár az október 13-i választással kapcsolatban azt mondta, új korszak kezdődött, két párt van Magyarországon: a Fidesz és a nem Fidesz. Hozzátette, egy nagyon izgalmas két és fél év után az elmúlt harminc év legdurvább, legvadabb és legfontosabb választási kampánya következik 2022-ben.

"Eldől, hogy a nemzeti oldal képes lesz-e megtartani a választók bizalmát, vagy pedig nem. Ennek ma az esélye nem több, mint 50%. Teljesen nyitott a küzdelem és nyitott a verseny"

- mondta Lázár, aki szerint a nemzeti oldal akkor tudja megtartani a választói bizalmát, 

"ha jobb lesz. Jobbá kell válnia".

A volt miniszter szerint október 13-a után van min elmerengenie a Fidesznek, elgondolkodtató, ami történt. Elmondta, a választókerületében 4 választáson vannak túl, kettőt nyertek, kettőt veszítettek, és el kell gondolkodni, mit üzentek a választók, akár a választókerületében tartott választásokon, akár országosan.

Az interjúból kiderült az is, mi a fideszes politikus kedvenc étele:

"A KEDVENC ÉTEL TELJESEN MÁS. NEM IDEVÁG. NEM SOKKOLOM VELE A VÁLASZTÓKAT, MERT MÉG KIÁBRÁNDULNAK. ÉN A TEJFÖLÖS GALUSKÁT ÉS A TEJFÖLÖS TÉSZTÁT SZERETEM A LEGJOBBAN,"

- mondta.