Konrád, Tivadar
4 °C
14 °C

Letartóztatták a sólyi gyermekgyilkos apját

2020.02.10. 12:34

2020. február ötödikén első fokon tizenöt év szabadságvesztésre ítélte a Veszprémi Törvényszék a hajmáskéri F. Ferencet, aki 2018 májusában, 16 évesen meggyilkolta osztálytársa nyolcéves húgát, akinek testét eltűnése után ruhátlanul találták meg a Séd-patakban. 

Az ítélethirdetés után az áldozat bátyja azt nyilatkozata az egyik bulvárlapnak, hogy az elkövetőt a börtön kapujában várja majd a szabadulásakor, hogy számon kérje és valódi választ kapjon arra, miért kellett meghalnia húgának – erre reagálva F. Ferenc 49 éves apja az interneten halálosan megfenyegette a lány bátyját, és különösen aljas módon a fiút vádolta meg húga megölésével.

De ha annyira menő vagy, akor talizunk mist Sólyba. Bevállalok érted egy életfogytiglant. Tudom hol laksz kutya és foglak kivégezni. Oda lépek és egy injekciós tűvel nyakon szúrlak, ami halálos méreg. Utána le locsollak benzinnel és felgyújtalak. Így fogsz járni kutya

– írta a férfi egy kommentben.

A történtek után a Veszprémi Járási Ügyészség zaklatás miatt indítványozta a férfi letartóztatását, aki nemcsak gyilkossággal fenyegetőzött, hanem a család becsületét sértő kijelentéseket is közzétett egy „bárki számára hozzáférhető internetes oldalon.” A nyomozási bíró elrendelte a letartóztatást, ám az apa és védője fellebbeztek, ezért az még nem végleges, írja közleményében a Veszprém Megyei Főügyészség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport