Fizetés helyett megerőszakolta a prostituáltat egy 22 éves egyetemista Budapesten

2020.04.13. 09:52

Szexuális erőszak bűntette miatt indítottak eljárást az ellen a 22 éves nigériai férfi ellen, aki még április 11-én erőszakolt meg egy prostituáltat a nő budapesti lakásán, olvasható a Police.hu-n.

A nő egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalon került kapcsolatba a férfival, aki április 11-én délután fel is kereste őt a VII. kerületi lakásán. A nő a szexuális szolgáltatásért előre kérte a megbeszélt összeget, azonban a férfi nem akart fizetni, ezért a nő elküldte. A férfi viszont nem akart távozni és fojtogatni kezdte a prostituáltat, akit aztán megerőszakolt, majd elmenekült a lakásból.

Miután a rendőrök átnézték a környéken lévő térfigyelő kamerák felvételeit és ellenőrizték a nőtől kapott információkat is, beazonosították a 22 éves nigériai férfit, akit 18 óra 40 perckor a VI. kerületben, a Bajnok utcában elfogtak. 

A rendőrök az egyetemistát szexuális erőszak bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, de a férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését.  A nyomozók őrizetbe vették a férfit, és kezdeményezték a letartóztatását.