800 gramm droggal a szatyrában sétálgatott, aztán jöttek a gödöllői rendőrök

2020.09.26. 13:04

Eladás után csapott le a rendőrség egy 34 éves dílerre Pest megyében. A férfi a a gödöllői panelházaknál sétálgatott, mit sem sejtve arról, hogy civil ruhás rendőrök pár perc múlva a földre teperik.

Márpedig a police.hu tájékoztatása szerint éppen így történt, a rendőrség épp egy flottul nyélbe ütött biznisz után szólították le a férfit. A rendőrség tájékoztatása szerint a meggyanúsított N. Zoltán lassan hátrálva, és jobbra balra tekingetve próbált volna menekülni, de az útvonalak blokkolásáról a rendőrök időben gondoskodtak. 

A földre vitt férfit megbilincselték, szatyrában 261 gramm, eladásra szánt, zacskókba porciózott, kábítószergyanús fehér port találtak. Házában kutatást tartottak, digitális mérleget, többszáz önzáró tasakot, kábítószergyanús tablettákat, valamint több mint 500 gramm kábítószergyanús – az előzetes vegyész-szakértői vélemény szerint kokaint és amfetamint - fehér port foglaltak le

– írja a rendőrség. N. Zoltánt kihallgatták, a férfi nem tett panaszt a gyanúsítás ellen. Beismerte tettét, de érdemi vallomást nem tett. Kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le ellene az eljárást.