Rács mögé került a dorozsmai gyilkos

2020.11.07. 14:53

Ügyészi indítványra elrendelte a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája 30 napra annak a helybéli férfinak a letartóztatását, aki pénteken meggyilkolta várandós feleségét. A férfi fellebbezett a döntés ellen – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják.  A gyanú szerint a 36 éves férfi péntekre virradóra szeged-kiskundorozsmai családi házukban több késszúrással megölte várandós feleségét kiskorú gyermekük jelenlétében. A férfi a késelés után elhagyta a helyszínt, majd az édesanyjához ment, ahol elmondta a történteket. Az asszony bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök a bejelentéstől számított fél órán belül Domaszéken elfogták a gyanúsítottat.

A szóvivő közölte, a főügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását. A nyomozási bíró osztotta a vádhatóság álláspontját, és a kényszerintézkedés elrendeléséről döntött. A gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be, így a döntés nem végleges – mondta a csoportvezető ügyész.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport