Köd nehezíti a vezetést az utakon

DMOHA20170202031
2020.11.13. 06:36

Országszerte borult, felhős az idő, Pest megyében, Cegléd és Hajdúszoboszló térségében, továbbá az M3-as autópálya vonalán több helyen szemerkél az eső, Heves, Békés és Hajdú–Bihar megyéből páralecsapódást jeleztek. A látási viszonyok az ország északi felében jók, a déli felében párásabb a levegő, sűrűbb ködöt csak Jász–Nagykun–Szolnok megyéből jeleztek, arra 150 és 300 méter közötti a látótávolság. Zala megyében viszont ködfoltok nehezítik a közlekedést – írja az Útinform.

A 35-ös főúton Sajószögeden, a 13-as kilométernél javítják az aknafedlapokat. A hónap végéig a fél útpályát lezárták, napközben jelzőőrök, munkaidő után pedig jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

A 8-as főúton Csákánydoroszlónál, a 171-es kilométernél a Kemestaródfa felé vezető út csomópontját lezárták, mert átereszt építenek. A korlátozás miatt nem lehet Kemestaródfa és Csákánydoroszló felé sem elkanyarodni. A forgalmat a 8-as főúton vezetik tovább, de ott is félpályás korlátozás van érvényben.

A 43-as főúton Makón, a 28-as kilométernél a Maros-hidat felújítják, a fél útpályát lezárták. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza. Szintén a városban a 30-as kilométernél vízvezetéket javítanak, a fél útpályát lezárták.

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, az 54-es kilométernél lévő a Harkályos pihenőt lezárták, mert vízvezetéket javítanak.

(Borítókép: Autók a ködben a Friedrich Born rakparton 2017. február 2-án. Fotó: Mohai Balázs / MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport