Böjte Csaba: Már az én szervezetemben is háború zajlik

DBIRO20191023017
2020.11.16. 17:25

Megvolt a koronavírusteszt és sajnos pozitív lett az eredmény! Ez a pozitív teszt azt mutatja, hogy nemcsak a külvilágban, de már az én szervezetemben is konfliktus, háború zajlik – írja Facebook-oldalán Böjte Csaba.

A szerzetes hétfőn délután posztolta, hogy sokat köhög, fáradtabb, és fáj neki, hogy nem mehet emberek közé, nem tarthat szentmisét. Utóbbi gondolatához odaírta: valószínűleg nem is tudna egy órát beszélni köhögés nélkül. 

2016 őszén tartottam egy sorozatot az áldott békéről. Kollégáimat megkérem, hogy ezeket az elmélkedéseket adják közre esténként 18.00 órától, és ígérem, ha Isten segít újból elkezdjük a közös élő imádkozást is! Addig imádkozzunk – ahogy lehet, külön-külön –, hogy béke legyen a testünkben, a családjainkban, a munkahelyeken, a népek, nemzetek között, e gyönyörű nagyvilágban! Imádkozzunk, hogy mi, emberek békében tudjunk élni Teremtőnkkel, egymással, és e földön élő növényekkel, állatokkal, minden teremtménnyel! Karácsonyra a béke ünnepére készülünk, teremtünk békét magunkban és világunkban!

– írta bejegyzésében Böjte Csaba. 

Megvolt a koronavírus teszt és sajnos pozitív lett az eredmény! Ez a pozitív teszt azt mutatja, hogy nem csak a...

Közzétette: Böjte Csaba – 2020. november 16., hétfő

(Borítókép: Böjte Csaba. Fotó: Biró István / MTI)