Mikulás-próbát tartott egy körözött bűnöző

2020.11.16. 15:08

Egy ház kéményébe kapaszkodva fogták el azt a 34 éves férfit a rendőrök Monoron, aki ellen öt elfogatóparancs is érvényben volt – adta hírül a police.hu. A rendőrségi portál beszámol róla, hogy az egyenruhások november 14-én egy szervezett akcióban indultak a monorierdei férfit elfogni, akit több, korábban elkövetett lopás miatt is köröztek a hatóságok. 

A rendőrök a férfi házánál várakoztak, majd amikor a 34 éves tolvaj hazaért autójával, az egyenruhások váratlanul a kocsija mögé álltak. A férfi tudta, hogy nem éppen kitüntetni érkeztek a rendőrök, ezért kipattant a kocsiból és futásnak eredt, a rendőrök pedig követték. Igazi akciófilmekbe illő üldözés vette kezdetét, a férfi profi atlétákat megszégyenítő módon több ház kerítésén átmászott, egy külső szemlélő azt hihette, hogy parkourversenyt lát, ám végül egy ház tetején, annak kéménybe kapaszkodva próbált meg elbújni, azonban ez nem jött be, talán Mikulás-próbára készült a férfi.

A rendőrök letessékelték B. Istvánt a kéményről, majd elfogták, megbilincselték, a Monori Rendőrkapitányságra előállították, majd a Fővárosi Büntetés-Végrehajtási Intézetbe kísérték. 

Kapcsolódó

Videó: így lehet kikerülni a teljes rendőri útzárat

Felvételek a KRESZ-t semmibe vevő autósokról.