Majka felhívta Gődényt, nem vette fel

2020.11.21. 20:42

Ismét üzent Majka a koronavírus-járvány súlyát megkérdőjelező Gődény Györgynek.

A rapper koronavírus-fertőzésével kapcsolatos videósorozatának tegnapi, tizenhatodik részében behívta a maszkviselést és az egyéb járványellenes intézkedéseket szükségtelenek minősítő vloggert maga mellé a Covid-osztályra. Nagyon felháborította ugyanis, hogy Gődény azt nyilatkozta az Indexnek, hogy bármikor tudna magának pozitív tesztet csinálni.

Én igazából csak az észszerűségéről akarok vitatkozni, meg azt akarom megkérdezni, hogy ezt az egészet mire alapozza, hogy valahogy ne ilyen egyperces riportokban mondja el, meg ne azon a nyelven, amiről ő azt gondolja, hogy azt azért mondhatja úgy, merthogy ő gyógyszerész – nem orvos, hanem gyógyszerész

 – fejtegette Majka. Hozzátette, hogy nem ettől vár nézettséget, és közölte:

ha valaki nézettséget akar, akkor szerintem az inkább ő, nekem erre nem feltétlenül van szükségem.

Az egyik néző azt állította, hogy egy Facebook-csoportban a gyógyszerész végzettségű, ám a szakmai konszenzussal teljesen szembeforduló „vírusrealista” reagált a tegnapi videójára, mire Majka több alkalommal is megpróbálta őt felhívni telefonon, de nem vette fel:

Én megpróbáltalak hívni, kedves Gődény. (...) Azt szeretném kérni, hogy hívjál fel. Nem reagáltál. Én értem, hogy neked van ez a kis csoportod, ahol te elmondtad, hogy én micsoda ember vagyok. Már ha tényleg így volt, ahogy állítják itt. De én azt gondolom, hogy mindamellett, hogy van egy véleményem rólad, tudunk mi értelmesen is beszélni.

A rapper kifejtette:

Tegnap üzentem, most megpróbáltam hívni telefonon, most már azért csak csinálhatna valamit. Ha Gődény arra hivatkozik, hogy azért nem hív vissza engem, mert nem akar reklámozni, akkor azért kicsit megmosolyognám a dolgot. Ha Gődénytől kellene ingyenreklámot kapnom azért, hogy valaki beszéljen rólam, akkor azért picit úgy érezném magam, hogy valamit nagyon elrontottam az életben.

Az állapotáról azt mondta, hogy kétoldali tüdőgyulladása és mellhártyagyulladása van. Egyik nézőjének, aki kétségbe vonta, hogy igazán beteg volna, azt felelte: nem csak az a beteg, aki haldoklik.