Megvan, mikor temetik Benkő Lászlót

2020.11.28. 08:59

Rengetegen gyászolják az Omega legendás zenészét, és sokan szeretnének tőle búcsút venni, leróni kegyeletüket, de a szabályozások miatt erre sajnos személyesen nem lesz lehetőség. A családtagok már tudják, hogy mikor lesz a zenész temetése, azonban egyelőre arra nincs még megoldás, hogy miként lehetne követni a távolból a szertartást. 

Személyesen ugyanis a vírushelyzet miatt csak a szűk család lehet jelen. December 2-án 14 órakor a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra Benkő Lászlót. 

Még nem tudom pontosan, hogy hány fő lehet jelen, de 15 ezren jelentkeztek be, hogy szeretnének elbúcsúzni aputól. Ez a vírus miatt sajnos nem lehetséges, de egyeztetések folynak arról, hogy hogyan lehet majd élőben közvetíteni a búcsúztatót

– mondta Benkő László fia, Balázs a Ripostnak

„A sírhelyet a főváros biztosítja, a temetést pedig az állam. Ez egy csoda, hogy apám a művészetével és a szerethetőségével elérte, hogy a politika helyett egy pillanatra semmi más ne legyen fontos, csak a szeretet és a tisztelet”  – tette hozzá. Elárulta, Lukács Sándor, Bródy János, Frenreisz Károly és a három omegás biztosan beszédet mond a búcsúztatón.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport