Mentősre támadt két férfi Tatabányán

2020.12.15. 07:35

Egy tatabányai sörözőben, majd egy helyi élelmiszerüzletben garázdálkodott két férfi, majd egy nőre és egy mentőtisztre is rátámadtak még május 16-án – adta közre a Kemma.

A tatabányai rendőrök befejezték a nyomozást az ügyben. Az iratok tanúsága szerint a 32 éves K. J., valamint a 27 éves T. E. egy tatabányai sörözőben kiabált és szidta a vendégeket, a fiatalabbik férfi pedig bele is kötött valakibe. Ezután távoztak, majd egy közeli élelmiszerboltban folytatták az emberek vegzálását, ahol az idősebb férfi meglökdösött egy nőt. Közben a mentőszolgálat munkatársai is a helyszínre értek, ekkor szintén az idősebb férfi rátámadt az egyik mentőtisztre, megpróbálta őt megrúgni.

A tatabányai rendőrök a két férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták. K. J. ellen garázdaság és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak kísérlete, társa ellen pedig garázdaság miatt indult büntetőeljárás. A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárást elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.