Adorján, Adrián
4 °C
8 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Halálra késeltek egy 19 éves fiút a IX. kerületben

2021.01.20. 19:04 Módosítva: 2021.01.20. 19:17

Késelés történt a IX. kerületben, a Telepy utca és a Haller utca sarkánál, a környéket ellepték a rendőrök. Egy húszéves férfi késelt, áldozata, egy 19 éves fiú a helyszínen életét vesztette. A Blikk információi szerint az áldozat édesanyja is a helyszínen van, képtelen felfogni a tragédiát. 

Megölték a fiamat! Meghalt, meghalt

– kiáltotta földre rogyva az édesanya. 

A napilap értesülése szerint a késelőt a Márton utcában fogták el a rendőrök, az esetet követően a gyilkosság helyszínén lincshangulat alakult ki. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nem sokkal este hét óra után közleményt adott ki:

A Tevékenység-irányítási Központba 2021. január 20-án, 17 óra 23 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten, a IX. kerületben megszúrtak egy fiatal férfit. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi késsel megszúrt egy 19 éves fiatal férfit. A feltételezett elkövetőt a kiérkező rendőrök pár percen belül a helyszín közelében elfogták. A megszúrt fiatal férfi a helyszínen életét vesztette. Az adatgyűjtés és a szemle jelenleg is tart.