Több ezer négyzetméteren lángolt egy üzemcsarnok Jászberényben

2021.01.21. 08:59 Módosítva: 2021.01.21. 09:31

Jászberényben tűz ütött ki egy nagyméretű üzemcsarnokban, a Necső telepen szerda éjjel − tájékoztatta az MTI-t az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor is a helyszínre érkezett. Tíz város tűzoltói vonultak ki a tűzhöz, ami az üzemcsarnok több ezer négyzetméteres részén ég. A füst nem érte el a lakott területet.

A tűzoltók a helyszínen dolgoznak, még vannak fellángolások, a tűz okának felderítése érdekében tűzvizsgálati eljárás indul. A Jász Plasztik Kft. akkumulátorokat gyártó üzemének egyik kilencezer négyzetméteres része égett le − közölte Németh Ádám, a Jász–Nagykun–Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője, hozzátéve, hogy több megye mintegy nyolcvan tűzoltója több mint húsz gépjárművel vonult a helyszínre.

Németh Ádám az Indexnek elmondta, hogy a riasztást követően 24 egység vonult a helyszínre. Csütörtökön reggel fél tízkor az oltásnál már csak 12 egység segítségére volt szükség az oltásnál, hogy az esetleges fellángolásokat visszaszorítsák. Egyelőre nem tudják, mi okozhatta a tüzet, ezt a hatóságok fogják vizsgálni. A tűz oltása továbbra is folyik, egyelőre nem tudják, mikor fejeződik be.

aaaa
Fotó: GoogleMaps

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport