2024. június 20. 15:00
Szlovénia
Szerbia
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00
Dánia
Anglia
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00
Spanyolország
Olaszország

Fekete-Győr: Szánalmas álszegénykedés, amit Orbán művel

2021.02.01. 13:53

Több pénzem van, mint Orbán Viktornak – kezdi Facebook-bejegyzését a Momentum elnöke, a kezdeti röhögő emojik után pedig Fekete-Győr András ki is fejti, hogy mire gondol. 

A miniszterelnök havonta 1,5 milliót keres. Én a Momentum elnökeként nettó 350 ezer forintos fizetést kapok a párttól, amire az állami támogatásból van forrás. Nekem ugyan nem épül palotám Hatvanpusztán, nincsenek egymilliós öltönyeim, és magánrepülővel sem utaztam soha, mégis meglepetten tapasztaltam, hogy a mai vagyonnyilatkozata alapján gazdagabb vagyok Orbán Viktornál

– vonta le a tanulságot az éjfélkor közzétett vagyonnyilatkozatokból a politikus, és azt írja, bárhogy számolja, egyszerűen nem jön ki a matek, és megosztja a benne felmerülő kérdéseket követőivel, mintha gondolkodásra akarná sarkallani őket:

Vajon nem lehet, hogy Orbán pénze másnál van? Mondjuk Garancsi, Mészáros, Vida, Szíjj néven – ahogy Putyin palotáját is egykori dzsúdóstársa tulajdonolja? De akkor nem kéne esetleg ezt is beleírni a vagyonnyilatkozatba a szánalmas álszegénykedés helyett?