18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Letartóztatták az élettársa holttestét dögkútba rejtő férfit

2021.02.07. 15:12

Letartóztatta a Budakörnyéki Járásbíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint megölte az élettársát, és a holttestét egy dögkútba rejtette – tájékoztatta az MTI-t a Budapest Környéki Törvényszék. 

A férfi tavaly novemberben egy szóváltás után nagy erővel lefejelte élettársát, majd az ájult asszonyt addig bántalmazta, míg az bele nem halt a sérüléseibe. Az elkövető 

a holttestet egy takaróba csavarta, a lakóhelye közelében egy állati tetemeknek ásott gödörbe rejtette, és állati maradványokkal, gallyakkal befedte.

A bántalmazás annyira brutális volt, hogy az áldozatnak szinte minden csontja eltört. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanújával nyomoz a férfi ellen, akit a gyanúsításban szereplő, kiemelkedő súlyú bűncselekmény bizonyítottsága esetén a bíróság akár életfogytig tartó szabadságvesztésre is ítélhet.

A férfi több mint két évtizede külföldi állampolgárként, magyar lakcímkártyával és tartózkodási engedéllyel egy Pest megyei település önkormányzatának tulajdonában lévő szolgálati lakásban él. Az ügyészség szerint lakhatási, személyi és családi körülményei miatt szabadlábon hagyása esetén fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélye, ezért kérték a legsúlyosabb kényszerintézkedés, a letartóztatás elrendelését

– áll a közleményben. A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója a távmeghallgatás útján megtartott ülésen meghallgatta a gyanúsítottat, és az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a letartóztatását március 7-ig. A döntést az ügyész tudomásul vette, míg a gyanúsított és védője fellebbezett, így a végzés nem végleges, de végrehajtható.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport