Müller Cecília visszavonta volna kiszivárgott e-mailjét, de Hadházy Ákos túl gyors volt

2021.02.11. 09:36

Müller Cecília vissza szeretné hívni az üzenetet – áll a levélben, amelyet Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő azután kapott az országos tiszti főorvostól, hogy véletlenül elküldte a képviselőtől érkezett levelére, hogy

Nincs erre jobb szövegünk?

Mint arról az Index is beszámolt, Hadházy Ákos vasárnap tette közzé Facebook-oldalán, hogy levélben kereste meg az országos tiszti főorvost. Müller Cecília véletlenül a képviselőnek is elküldte a kollégáinak küldött levelét, amelyben azt kérdezte, hogy nincs-e jobb szövegük a képviselőnek szánt válaszlevélnél. Közben Hadházy Ákostól időt kért, és a 45 napra meghosszabbított válaszadási határidőre hivatkozott.

Hadházy Ákos ma arról posztolt, hogy csak ma vette észre az üzenetet, amelyben Müller Cecília vagy egy munkatársa megpróbálta 11 perccel az „eltévedt” üzenet után visszavonni a véletlenül kiküldött hivatali választ.

Ez állítólag a parlamenti levelezőrendszerben akkor sikerülhetett volna neki, ha nem nyitom meg azonnal az eredetit. Így azonban elkésett a dologgal, és csak egy automata üzenet mutatja meg, hogy próbálkozott megúszni a lebukást. Így még szomorúbb a történet (azonkívül, hogy persze kicsit vicces is)

– olvasható a képviselő bejegyzésében.