Gázolt a vonat Újpesten

2021.03.09. 11:36

Vonat gázolt halálra egy férfit a IV. kerületben kedd reggel – tájékoztatta az MTI-t a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A Vácról a Nyugati pályaudvarra tartó vonat Rákospalota–Újpest és Rákosrendező között egy jól működő fény- és félsorompós vasúti átjárónál gázolta el a férfit.

A Mávinform korábbi tájékoztatása szerint a baleset miatt meghosszabbodott a menetidő a Budapest–Vác–Szob, valamint a Budapest–Veresegyház–Vác vonalon. A hatósági intézkedés miatt átmenetileg két vágányon szünetel a vonatközlekedés, egy harmadikon korlátozásokkal indult újra Rákosrendező és Rákospalota–Újpest között. Ezen a vágányon Istvántelek megállónál nincs utasperon.

A baleset miatt a BKK elfogadja az M3-as metrópótlón a Nyugati pályaudvar és a Lehel tér között, a 14-es villamoson pedig a Lehel tér és Rákospalota–Újpest állomás közötti utazáskor a vasúti bérleteket és utazási igazolványokat.

Frissítés: A Mávinform tájékoztatása szerint Rákosrendező és Rákospalota-Újpest között mostanra mindkét lezárt vágányon újraindult a forgalom.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport