Itt a videó a pilisszentkereszti balesetet okozó BMW-s száguldásáról

2021.03.10. 13:30

Az Index a hétvégén beszámolt róla, hogy ismét karambolozott az az autóvezető, aki már korábban is okozott halálos balesetet. A sofőrön még vasárnap éjjel életmentő műtétet hajtottak végre, túl van az életveszélyben, de egyelőre mélyaltatásban tartják az orvosok. Viszont olyan súlyos alsó végtagi sérüléseket szenvedett, hogy az egyik lábát le kellett vágni. A másikat valószínűleg sikerül olyan állapotba hozni, hogy használni tudja. 

Az autó egyik utasa, aki a jobb első ülésen ült, kómába esett, mert bevérzés keletkezett az agyában. A másik utas viszont csodák csodájára ép bőrrel megúszta, ő azt is elmondta, hogy hozzávetőleg 

170 kilométeres sebességgel hajtottak

a balesetet megelőző pillanatokban. 

A hírt közlő Baleset-Infó egyik olvasója szemtanúja volt a tragédiába torkolló száguldozásnak. 

Ez a BMW nem sokkal a pilisszentkereszti balesetet megelőzően a kocsisort kielőzve majdnem elgázolt a zebrán egy anyukát a két kisgyermekével. Centiken múlott, hogy nem történt baleset, emiatt jegyeztük meg a rendszámát

– idézte fel az esetet.

A balesetet megelőző versenyszerű manőverekről az Instagramra is feltöltöttek egy videót, amelyen jól érzékelhető, milyen tempóval haladt az egyébként jogosítvánnyal sem rendelkező vezető. 

A videó a Bécsi út és a Vörösvári út kereszteződése után, a két benzinkút között készült, ahol az itt lévő iskola és óvoda miatt a gyerekek csapatostul járnak-kelnek, ami még hajmeresztőbbé teszi a fékeveszett száguldást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport