Liptai Claudia szeptemberben átesett a Covidon, de még vannak tünetei

2021.03.30. 16:18

Még tavaly szeptemberben esett át a koronavíruson Liptai Claudia, ám az azóta eltelt időszakban sem tudta maga mögött hagyni a nehéz heteket, a poszt-Covid-tünetek a mai napig elkísérik. A műsorvezető erről az Élhető Hazánkért Társadalmi Mozgalom online beszélgetésén vallott.

Liptai Claudia közölte, hogy a mai napig nem tud fellélegezni, mióta elkapta a koronavírus-fertőzést, ugyanis poszt-Covid-tünetek nehezítik az életét.

Kihordtam lábon egy tüdőgyulladást, és egy sor tüdőproblémám lett azóta, rengeteg orvostól kértem már segítséget, csak reménykedni tudok benne, hogy egyszer teljesen meggyógyulok

– fogalmazott, és beszélt arról is, hogy családjában, mint mindenhol, vannak mentálisan terheltebb időszakok, de összezárnak és egymást segítik ebben a mindenki számára nehéz periódusban. Mellettük pedig a barátaival is szorosabbra fűzte a kapcsolatát.

A világjárvány számomra azt tanította, hogy még jobban figyeljek a hozzám közel állókra, támogassuk egymást a bajban, mert most mindennél többet jelent egy kedves szó és egy vállveregetés

– emelte ki, és megjegyezte, hogy most, hogy már egy éve nyögi az ország a koronavírus-járvány terheit, és mentálisan egyre rosszabb állapotban van mindenki, azt kell erősítenünk magunkban, hogy összefogva, szabálykövetően, együtt igenis átvészeljük ezt az időszakot.

Hiszek abban, hogy az élet utat tör magának, a rossz emlékek pedig megkopnak a jövőben

– summázta a műsorvezető.