Marsi Anikó elmondta, miért nem utazott családjával Dominikára

2021.04.20. 09:39
Hónapok óta nem találkozott férjével, Palik Lászlóval és fiaikkal a TV2 híradósa. Marsi Anikó egy rákbeteg hozzátartozója miatt nem utazhat családja után az Exatlon forgatására.

Marsi Anikó, a TV2 Tények című híradójának műsorvezetője ezúttal nem tartott férjével és fiaival Dominikára, az Exatlon harmadik évadának forgatására. Tavaly év elején két hónapra eltűnt a képernyőről, amikor meglátogatta Palik Lászlót a karib-tengeri országban, ahol a pandémia miatt 30 napos kiutazási tilalmat rendeltek el visszatérésük előtt. Most nincs ilyen korlátozás, Marsi Anikó mégsem utazhat férje és fiai után.

Az okokról a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy egyik hozzátartozójánál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak, és az egyetlen esély a transzplantáció.

Kiderült, hogy én vagyok a legmegfelelőbb donor, ezért abban az esetben, ha az orvos telefonál, azonnal indulnom kell

– mondta el a műsorvezető, aki az elmúlt időszakban több vizsgálaton is átesett.

Marsi Anikó szeptember óta áll készenlétben, és egy rövid, orvosok által engedélyezett látogatást kivéve nem is találkozott a gyermekeivel, akikkel okostelefonon tartja a kapcsolatot. Fiai tudják, miért nem lehetnek együtt, és elfogadták a helyzetet, ami persze 

mindenkit megvisel a családban.

„Nyilván ez nem ideális állapot egy házassághoz, hogy évek óta időről időre országhatárok választanak el minket egymástól. De most jelenleg ez foglalkoztat a legkevésbé” – árulta el Marsi Anikó, hozzátéve, számára most sokkal fontosabb, hogy bármelyik pillanatban rendelkezésre álljon, ha az orvosok azt mondják, hogy indulnia kell a kórházba.  • Tippek
  • Hírek