Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Névtelen-9991
2021.04.21. 20:23

Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea – írja a Bors a HOT! Magazin a csütörtöki számában megjelenő cikkre hivatkozva. A műsorvezető nem tagadta, hogy kapcsolatban van Mészáros Lőrinccel, de leszögezte, továbbra sem szeretné, ha magánélete címlapon lenne.

Ez hónapokon át terjedő információkat erősített meg arról, hogy a műsorvezetőnő egy párt alkot Magyarország leggazdagabb emberével. Várkonyi Andrea nemrég eljegyzési gyűrűvel jelent meg a TV2 reggeli műsorában, ahol meghívott vendégként tűnt fel a képernyőn.

A műsorvezetőnő egyik neve elhallgatását kérő kollégája azt nyilatkozta a HOT!-nak, hogy a pár környezetében egyáltalán nem tabu a kapcsolat, és mint mondta, szívesen beszélnek magukról. A cikkből kiderül az is, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc munkából kifolyólag már régóta ismerik egymást, de sokáig csak látásból tudták a másikról, hogy kicsoda. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz azután, hogy Mészáros Lőrinc elvált.

A Forbes leggazdagabb magyarokat felsoroló listáját vezető üzletember egyébként tavaly szeptemberben jelentette be, hogy elválik feleségétől, Mészárosné Kelemen Beatrixtól. Az erről szóló közlemény szerint a házasságuk felbomlásáról szóló döntést közösen, együttes akarattal hozták meg.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolatáról a bennfentes a HOT!-nak azt is mondta, hogy  

árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást.

A HOT! megkérdezte az ügyről Várkonyi Andreát is, aki nem tagadta, sőt nyíltan vállalta kapcsolatukat Mészáros Lőrinccel:

a magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az.

Korábban egyébként az Index is írt arról, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea együtt töltötték a  március 15-ei hétvégét Dubajban , ahova az OE-LEM lajstromjelű, Bombardier Global 6000 típusú luxus magánrepülőgéppel utaztak. Ezt  a gép kiszolgálását igénylő űrlapjáról (handling request) lehetett tudni, amelyen az utasok között szerepeltek.

(Borítókép: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Fotó: Ajpek Orsi / Index / Szécsi István / Velvet)