18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kétszáz kilométert vezetett egy nő a dúlákhoz, szülés közben meghalt a babája

2021.05.07. 14:58

Tragédiával zárult egy miskolci nő története, aki úgy döntött, nem kórházban szüli meg második gyermekét – írja a Bors. A lap információi szerint a 35 éves nőnél, Csillánál szerdán, hajnali 4 órakor jelentkeztek a szülési fájások, és azonnal értesítette is a két dúlát, akiket korábban megbízott a szülés levezetésével, ők meg is nyugtatták, hogy minden rendben lesz.

Csilla hajnal öt óra körül beült az autóba, és a 200 kilométerre levő Budaörsig ment, ahol már várták a segédek, és a csecsemő fél tíz körül jött világra, azonban az újszülött nem sírt fel, a dúlák pedig bár minden tudásukat bevetették, nem tudták megmenteni a gyermeket. Értesítettek egy koraszülött-mentéssel foglalkozó céget, de nem volt mit tenni, ők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az anyához riasztották a mentőket, őt kórházba szállították és megkapta a szükséges ellátást, csütörtökön pedig hazaengedték. A lapnak sikerült elérni a nő testvérét, ő azt mondta, ez egy tragédia, de nem akart többet mondani az ügyben. 

A lap munkatársai elmentek a budaörsi dúlalakáshoz, azonban ott nem találtak senkit, a szomszédok viszont tudták, hogy tragédia történt szerdán. 

 Több mentőautót is láttam az adott épület előtt, de amikor érdeklődtem, hogy mi történt, közölték, hogy semmi közöm hozzá

– mondta egy férfi. Az ügyben egyébként nyomoz a rendőrség, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt.