Megkerült a TNT dobosa

2021.05.19. 19:02

Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség kedden a TNT dobosa, Zuber Krisztián Felicián, ismertebb nevén Inti ellen. A zenésszel a barátja közölte, hogy keresi a rendőrség, a férfi nagyon megdöbbent – írja a Blikk. A lap elérte a zenekar dobosát, aki mindent elmesélt az incidensről:

Az egész 2018-ban történt, amikor ittasan ültem volán mögé. Igazoltattak a rendőrök, és ittas vezetés miatt indult eljárás. Egy évre bevonták a jogosítványomat, amit le is adtam, és pénzbüntetést is kaptam. A gond az volt, hogy bár kiküldték a csekket, egyszerűen elfeledkeztem róla. Arról nem is beszélve, hogy a pandémia kellős közepén nem ez volt az első dolgom. Mivel nem voltak fellépések, koncertek, így nem nagyon volt bevételem, és a családomat kellett eltartanom. Se energiám, se anyagi forrásom nem volt, hogy befizessem a büntetést, ezért maradt el.

Miután szóltak neki, hogy körözést adtak ki ellene, azonnal összeszedte a pénzt és befizette a csekket.

Azt mondták, hogy van egy kis átfutási idő, de délelőtt 9:30-kor már le is került a parancs a honlapról. Nem volt jó érzés ezzel szembesülni, de bárki hibázhat, én pedig tisztáztam a nevem. Azt is nagyon megbántam, hogy akkor, három éve azután ültem autóba, hogy ittam, ez óriási hiba volt a részemről. Természetesen azóta nem csináltam ilyet, és jogosítvány nélkül sem vezettem. Nekem nem derogált felülni a buszra, villamosra, ha pedig koncert volt, turnébusszal vittek minket

– tette hozzá. A lap felidézi, hogy nem Inti az első ismert személy, aki szerepel a rendőrség körözési listáján. A Csillag születik egykori sztárja, Gomes is felkerült már a rendőrség honlapjára, ahogyan Bárdosi Sándor, az X-faktoros Király L. Norbit és Kunu Márió is.