Követségi dolgozó lehetett a csepeli gyorsforgalmi útról lerepült autós

2021.05.21. 17:32 Módosítva: 2021.05.21. 17:32

A csepeli gyorsforgalmi útról a környező fák közé repült be egy személyautó péntek délután. Idős vezetője menet közben lett rosszul, ezért vesztette el uralmát a jármű felett.

Előbb keresztülhajtott a szemközti két sávon, majd felugratott a járdára, áthajtott a bicikliúton, végül átszakította a szalagkorlátot, és több métert zuhant lefelé. Nagy szerencse, hogy eközben nem ütközött senkivel, maga a sofőr viszont súlyosan megsérült.

A balesetet látva többen kiszálltak autójukból, hogy segítséget nyújtsanak autóstársuknak, de a kocsi központi zárja nem engedte nyitni az ajtót. A sofőrt végül a katasztrófavédelem szakemberei láncfűrész segítségével szabadították ki, majd speciális hordágyon hozták fel a mélyből, és adták át a mentőknek. A férfi a kórházban rövid időre magához tért, de azután ismét eszméletét vesztette.

Az összetört autó szélvédője mögött rokkantkártya volt, ezért valószínűsíthető, hogy eleve beteg lehetett a vezetője. Ugyanakkor gáz riasztófegyvert is találtak az autóban, amelynek szerencsétlenül járt sofőrje a BalesetInfó értesülése szerint követségi dolgozó.