Videó: a siófoki rendőr testkamerája rögzítette az autósüldözést és az elfogást is

2021.05.21. 12:57

Jól látható egy siófoki egyenruhás testkamerájának felvételéből, hogy milyen is egy felpörgetett autósüldözés és egy azt követő elfogás egy járőr szemszögéből – felvételt a police.hu oldalon tették közzé. 

Az egyenruhások 2021. május 19-én este 6 órakor Siófok belterületén megállásra szólítottak fel egy szabálytalanul közlekedő járművezetőt.

A sofőr a megkülönböztető fény- és hangjelzés ellenére nem állt meg, több kereszteződésben is áthajtott a tilos jelzésen, illetve a forgalommal szemben, valamint a járdán is haladt.

A férfit néhány perc múlva a Mártírok útján fogták el. A zavartan viselkedő harminc éves táborfalvai lakosnál az

alkohol, illetve a kábítószerfogyasztás gyanúja nem merült fel, azonban nem volt meghallgatható állapotban, mentális állapota miatt a mentőszolgálat munkatársai a helyszínről a kórházba vitték.

A Siófoki Rendőrkapitányságon a járművezető ellen közigazgatási, illetve szabálysértési eljárás indult.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás