A szomszéd utcáig jutott a tatabányai autótolvaj, aki vezetni sem tudott

2021.05.21. 12:54

Nem jutott messzire a lopott kocsival egy férfi Tatabányán, mert a szomszéd utcában nekihajtott egy másik autónak, a rendőrök a helyszínen elfogták – olvasható a rendőrség oldalán.

Ha létezik ügyetlenségi listája az autótolvajoknak valószínű előkelő helyet kapna rajta a Tatabányán elfogott negyven éves F. Zoltán. A férfi Komárom-Esztergom megyei város Kassai utcájában sétált 2021. május 20-án reggel, amikor egy parkoló autóban észrevette, hogy benne hagyták az indítókulcsot. 

Ttalán ezt valamilyen kihívásként értelmezte, mert Annak ellenére, hogy nem tud vezetni beült a gépkocsiba, és elindult vele. Nem jutott azonban sokáig, a szomszéd utcában ugyanis nekiütközött egy, az út szélén parkoló autónak.

Az érkező járőrök a helyszínen elfogták a férfit, és előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást ellene. 

F. Zoltánról kiderült, hogy még ittas is volt, ezért ellene járművezetés ittas állapotban vétsége miatt is eljárás indult.

A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásnak indítványozását.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport