Ha a fővárosba indul, szinte minden irányból készüljön fel a dugóban ácsorgásra

2021.05.26. 07:07

Szerda reggel sem egyszerű Budapestre autóval eljutni, illetve ha nem zavarja, hogy akár egy órát is a járművében kell töltenie, akkor jó hangulatban érkezhet meg a fővárosba. 

Erős a forgalom a reggeli órákban az M3-as autópályán, már a bagi csomóponttól, valamint az M0-s autóúttól befelé lassulásra kell készülni. Ugyancsak lassulás tapasztalható a 31-esen Mendénél, az 51-esen Dunaharasztinál, továbbá a 10-es főúton a solymári körforgalomtól – olvasható az Útinform oldalán.

Az ország más részein az áradások sem kedveznek a közlekedésnek. A Muhi és a kompátkelő közötti utat a Sajó áradása miatt lezárták. Emiatt a Muhi és Köröm közötti komp sem közlekedik (3601-es út). Ezenfelül: 

  • a Sajóörös és Kesznyéten közötti Sajóörös bekötőút 3-as és 7-es km közötti szakaszát lezárták, szintén a Sajó áradása miatt (36107-es út);
  • a 3307-es jelű Nyékládháza–Tiszacsege összekötő úton a 33-as és a 34-es km közötti szakaszt (az ároktői komphoz vezető utat) a Tisza magas vízállása miatt lezárták. A komp nem üzemel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport