Mint a filmekben: már három kismamát is szirénázva vittek a rendőrök szülni

2021.05.27. 09:19

Májusban már három kismamát is rendőrök vittek szirénázva kórházba. A hónap közepén Dér Heninél indult meg a szülés a kocsiban, kedden pedig két kismamához is riasztották a járőröket, akinek köszönhetően a vajúdó nők perceken belül orvosi segítséget kaptak, és biztonságban szülhették meg gyermeküket.

Kedden reggel két órán belül két aggódó édesapa is a rendőrök segítségét kérte. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottját és a Közlekedésrendészeti Főosztály járőreit két várandós kismamához riasztották. Mindkettőjüknek erős fájdalmai voltak, megindult náluk a szülés.

A rendőrök megkülönböztető jelzéssel kísérték a két családot a kórházba. Egyik esetnél annyira erős volt a forgalom, hogy egy motorosjárőr-páros is a házaspár segítségére sietett, írták a rendőrség honlapján. A kismamák perceken belül orvosi segítséget kaptak.

Egyébként nagyon ritka, hogy a szüléshez rendőri felvezetést kérnek a vajúdó nőkhöz, viszont az elmúlt hónapban már három ilyen eset is volt. Elsőként Dér Henit vitték rendőrök a kórházba. Az énekesnőnél a kocsiban indult be a szülés, a rendőröket a férje hívta, akik kék lámpát használva, szirénázva vitték a volt megasztárost kórházba.