Rendőrök vitték kórházba a várandós Dér Henit

2021.05.13. 12:36
A kocsiban indult meg a szülés, de már nem jutottak volna el a kórházig.

A police.hu közleménye szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya munkatársaitól kért segítséget egy autós ma délelőtt 10 órakor a VIII. kerületben. A férfi azért szaladt a rendőrökhöz, mert a kocsiban ülő feleségénél megindult a szülés.

rendőrség azt írja, egy ismert énekesnőről van szó, akit férjével együtt kék lámpával, szirénát használva vezettek a kórházba. 

Információink szerint az autóban Dér Heni ült.

Dér Heni tavaly október végén jelentette be, hogy párjával, Bakos Gergellyel, akivel azóta már össze is házasodott, az első gyermeküket várják. Pár napja az Instagram-oldalán még arról írt, hogy a baba késik, és már minden praktikát bevetettek, hogy beinduljon a szülés. Az már korábban kiderült, hogy az énekesnőnek kisfia lesz. 

A Story magazin úgy tudja, a gyermek, aki a Bendegúz nevet kapta, azóta már meg is született.

Nagyon szerettek volna már babát

Dér Heninek és kedvesének korábban egy tragédia árnyékolta be a boldogságát. Erről elsőként az RTL Klub Nyerő páros című műsorában beszéltek: elárulták, hogy az énekesnőnek volt egy méhen kívüli terhessége, ami miatt életveszélyes állapotban, belső vérzéssel került kórházba. A történtek nagyon megviselték mindkettőjüket, ám szorosabbra is fűzték a kapcsolatukat, és továbbra sem adták fel a reményt, hogy közös gyermekük legyen.

Az énekesnő második terhessége sem volt problémamentes, férjével ugyanis mindketten átestek a koronavírus-fertőzésen. Dér Heni akkor a második trimeszterben járt, és elmondása szerint tipikus Covid-tünetek jelentkeztek nála - izomfájdalomra, gyengeségre, ízvesztésre panaszkodott, de szerencsére kigyógyult a betegségből. Erről a Családvarázs sorozatában mesélt. 

A járvány az esküvőjüket is megnehezítette, családtagok nélkül, maszkban mondták ki a boldogító igent, amit az énekesnő szüleik a konyhából néztek egy képernyőn keresztül. A polgári szertartás után a pár egy egyházi esküvőt is tervez, ám Bakos Gergely szerint erre valószínűleg majd akkor kerül sor, amikor már a kisfia akkora lesz, hogy ő nyújthatja át az oltárnál a gyűrűket. Korábban egyébként arról is beszéltek, hogy nagy családot terveznek: három gyermeket szeretnének felnevelni.   • Hírek
  • Személyi kölcsön