Alajos, Leila
20 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Kardashian családhoz tartozó összes apát felköszöntötte Instagramján. Nem hagyott ki senkit. Boldog apák napját kívánt

  • vér szerinti édesapjának, a már elhunyt Robert Kardashiannak;
  • anyukája második, de már ex-férjének, Caitiyn Jennernek, akinek hat gyereke is van, többek között KYlie és Kendell Jenner;
  • testvérének, Robert Kardashiannak;
  • Kourtney Kardashian volt pasijának, Scott Disicknek;
  • Khloe Kardashian fickójának, akinek szintén van egy gyereke;
  • és persze gyermekei apjának, Kanye Westnek.

  Hát így szeret feltétel nélkül minden férfit, apát, aki a családhoz tartozik.

 • Szép reményekkel indult Juliette Lewis, ám napjainkra alaposan eltűnt a rivaldafényből az amerikai színésznő, aki olyan slágerfilmekben szerepelt a 90-es években, mint az Alfred Hitckcock klasszikusát feldolgozó Cape Fear – A rettegés foka, vagy a Leonardo DiCaprio karrierjét elindító Gilbert Grape és az Egy kosaras naplója. Később a Robert Rodriguez féle Alkonyattól pirkadatigban volt látható és természetesen máig legemlékezetesebb alakítása, a Tarantino tollából, illetve Oliver Stone rendezésében elkészült kultfilmben, a Született gyilkosokban, ahol ő volt Mallory Knox, a média által felkapott sorozatgyilkos pár női tagja. Fiatalkori sikereit azóta sem tudta megismételni, sorozatokban és filmekben is szerepel, de ezek nem nevezhetőek A-kategóriás alkotásoknak. 

  A hírhedten öntörvényű művész már tizennégy évesen elköltözött otthonról és egy év múlva már a tanulást is abbahagyta, felkapott sztárként három évig együtt járt Brad Pittel. Az elmúlt tíz évben nem igen hallatott magáról, sok kollégájához hasonlóan a Szcientológista Egyház tagja, akinek a legjobb barátnője Alanis Morissette.

 • sajtkrem
  Fotó: Boarding1Now / Getty Images Hungary

  Megelevenedni látszik az Összeomlás, a film, amiben Michael Douglas is csak egy reggelit akart egy gyorsétteremben.

  Csak ez a valóság, és nem vicces, hogy azért képesek egyesek fegyvert rántani, mert nincs sajtkrém a szendvicsükben. Egy floridai férfi eleinte csak kiabált a 23 éves alkalmazott az arcába, amikor viszont megkérdezte a Starbucksos pultos, hogy így is hajlandó kifizetni a terméket, akkor az illető pisztolyt rántott.

  Szerencsére senki sem sérült meg, de az alkalmazott eléggé sokkos állapotba került, hogy  valaki ilyen extrém módon tud ilyen helyzetre, egy ilyen apró hibára, bakira, egy szendvicsben lévő feltét hiányára reagálni.

  (Indy100)

 • GettyImages-1321177393
  Fotó: Elsa / Getty Images Hungary

  A modell először beszélt Devin Bookerrel való kapcsolatáról. Egyrészt hivatalosan is kijelentette, hogy járnak, tehát tényként kezelhetjük, hogy Devin Booker a pasija. Devin Booker amúgy a Phoenix Suns NBA kosárlabdacsapat egyik sztárjátékosa, aki három nyert meccsre van a csapatával attól, hogy a nyugati csoport győztese legyen.

  Visszatérve Jennerre: kikérte magának azokat a teljesen alaptalan pletykákat, vádakat, hogy csakis és kizárólag kosarasokkal randizna. Ha valaki megnézi a múltját, akkor láthatja a saját szemével, hogy ez nem igaz. Az persze kétségtelen, hogy bizonyos típusú pasik jönnek be neki, és az sem titok, hogy szereti a kosárlabdát.

  Ami a magánéletét, és leginkább a párkapcsolatait illeti, azért nem veri nagy dobra, hogy kivel randizik vagy jár éppen, mert látta a nővérein, hogy milyen az, amikor ők a nyilvánosság előtt élik az elvileg privát életüket. Khloe Kardashian esete is bebizonyította, hogy nem akkora buli, hogy konkrétan reality műsort "kell" csinálni egy szakításból. Ha egyszer a nyilvánosság tud róla, akkor azt már nem lehet a szőnyeg alá söpörni, meg kell élni mindenki számára láthatóan minden egyes pillanatot. Abban pedig semmi magán jellegű nincs, pedig ez lenne a magánélet lényege, ugye, hisz "a magánszféra attól magánszféra, mert magánszféra." Jenner ezt nem akarja, így a jövőben sem tervezi ,hogy a kirakja a kirakatba a pasijait.

  (E!)