Elindult Rákay Philip YouTube-csatornája, és rögtön ki is derült, ki lesz az ellenzéki miniszterelnök-jelölt

2021.05.29. 06:14

Elindult Rákay Philip kormánypárti influenszer „ellen-Partizánként” emlegetett YouTube-csatornája, és már rögtön az első adásban magvas állítások hangzottak el.

A közmédia korábbi intendánsa az ellenzéki előválasztásról értekezett a bő 25 perces első adásban. A videó elején kifejti, azért érezte szükségét a Patrióta néven futó csatorna elindításának, mert sokan a híradók helyett is YouTube-ot néznek, és miközben „minden formában ömlik ránk a balos agitáció, addig jobboldali tartalmakkal szinte alig lehet itt találkozni”. Egyben mindenkit feliratkozásra buzdít, aki úgy érzi, „ráférne egy kis konzervatív megerősítés”.

A kormánypárti influenszer ezután rögtön a dolgok közepébe vágott, és egy hvg360-cikk alapján meg is fejtette, ki lesz az ellenzéki előválasztás győztese.

Úgy véli, az egész egy színjáték, aminek a végén úgyis Karácsony Gergely lesz a befutó.

Persze azért a többi jelölt is megkapta a magáét, nem maradt kivétel.

Néhány szó erejéig pedig még a sajtóval kapcsolatban is megfogalmazódtak egészen érdekes állítások, például megtudtuk, mi a feladata az egészen rejtélyes „Index–Telex–444-tengelynek”. Az okfejtés szerint ugyanis „nagyon komoly munkát fektettek abba, hogy a Jobbik elfogadhatóvá váljon a balosok számára. A legnagyobb probléma az volt, hogyan nyomják le a jobbikosok torkán Gyurcsányt és Karácsonyt.”