Felfegyverzett rabló fosztotta ki a benzinkutat

2021.06.17. 15:02

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik az egyik helyi töltőállomást kirabló férfi azonosításához – olvasható a rendőrség közleményében.

Rabló2 1
Fotó: police.hu

Mint írják, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen személlyel szemben.

A Miskolc, Szentpéteri kapuban található egyik üzemanyagtöltő állomáson május 23-án, este 9 órakor egy kapucnit és maszkot viselő férfi jelent meg, és a kezében egy késsel az ott tartózkodó alkalmazottat a bevétel átadására szólította fel. A támadó a kasszából kivett pár ezer forintot, és távozott a helyszínről. Személyi sérülés nem történt, a férfi az alkalmazottat nem bántalmazta 

– írják.

Hozzáteszik: a rablásról az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített, melyen egy sötét ruházatban lévő, kapucnit és maszkot viselő, telt alkatú férfi látható, aki a felvételen sántít.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képeken látható férfival kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma.