Két baleset is történt, kilométeres dugó van az M0-son és az M7-esen

2021.06.18. 17:50

Több kilométeres torlódás alakult ki péntek délutánra az M0-s autóúton és az M7-es autópályán is – közölte honlapján az Útinform.

Az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 7-es kilométer közelében két kamion és egy kisbusz ütközött össze. A forgalom csak a leállósávon halad, torlódnak a járművek. A baleset és az erős forgalom miatt az M7-es csomópont és a 6-os főúti csomópont között, illetve a Nagy-Duna-hídon valamennyi forgalmi sávon akadozik vagy araszol a kocsisor, több kilométeres a torlódás.

Szintén az M0-s keleti szektorában, a 11-es főúti csomópont felé vezető oldalon, Maglód térségében két személyautó karambolozott. A 47-es kilométernél csak két sávon halad a forgalom. Ott is torlódik a kocsisor.

Az erős hétvégi forgalom miatt szakaszos, több kilométeres torlódásra kell készülni az M7-es autópályán is, a Letenye felé vezető oldalon, Budaörs és Martonvásár között. A Balaton felé tartóknak azt ajánlják, aki teheti, kerüljön az M1-es autópálya Bicske–811-es főút–Székesfehérvár-útvonalon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport